Wednesday, 3 January 2018



Ibu Bapa kena pastikan anak2 darjah 1 kena tau membaca.. Kalau tidak jangan salahkan sekolah anak korang masuk kelas pemulihan..

#int3tree
#zalynsupersuccessteam

Int3tree buat ibubapa Yg pentingkan anak2 mereka




Anda IBU wajib tau hal ni!!!!! JIKA tidak BAHAYA

Tahukah anda bahawa TIDAK Boleh fokus dalam pembelajaran atau arahan adalah Petanda kecil anak anda mempunyai penyakit DEPRESI?
CERITA BENAR
"Saya tidak dapat melakukan apa-apa. Otak saya kosong, namun berasa amat letih dan tidak bermaya. Peperiksaan SPM sudah menjelang tiba, saya cuba membaca, tapi tumpuan saya hanya hinggap di muka surat yang sama. Saya tidak dapat ingat dan rasa amat kecewa."
Selepas menjalani beberapa sesi kaunseling dengan kaunselor di sekolahnya, tiba-tiba Susan telah lenyap dari sekolah. Satu perkara yang amat menyedihkan telah berlaku. Pelajar ini telah dimasukkan ke hospital pusat pakar psikiatri dalam keadaan kritikal. Beliau menangis, menjerit dan membaling barang-barang yang tercapai oleh tangannya ketika menerima rawatan.
Selepas diagnosis yang rapi daripada pakar psikologi, Susan disahkan menghidap penyakit depresi yang kronik iaitu kecelaruan depresi major.
6 tahun menjadi cikgu, ramai ibu bapa tidak mengetahui anak mereka ada ciri2 ni..Yang mereka tahu hantar anak ke sekolah agar cemerlang tanpa tahu bahawa anak mereka sebenarnya SAKIT pada mental!!!
jika salah satu ciri ni ada pada anak anda hati2 lah..
1. Berasa murung hampir setiap hari.
2. Minat atau perasaan gembira terhadap aktiviti merosot.
3. Berat badan menyusut secara signifikan dan tiada selera makan.
4. Menghadapi masalah untuk tidur atau tidak dapat tidur langsung.
5. Gangguan dalam gerakan badan atau psikomotor.
6. Berasa letih dan tidak bermaya.
7. Berasa tidak bernilai dan bersalah atas tingkah lakunya.
8. Menghadapi masalah untuk berfikir, menumpukan perhatian atau membuat keputusan (tidak fokus)
Alhamdulillah, salah satu fungsi produk #int3tree yang dihasilkan berdasarkan pengalaman seorang Cikgu dapat mengatasi kesemua 8 masalah di atas..Syukur sangat jika dapat memberi manfaat kepada ramai orang..

Dropship Dan Agen Int3Tree diperlukan

AGEN/DROPSHIP

[ JOM JADI AGENT/DROPSHIP ]

" PERMINTAAN YANG SANGAT LUAR BIASA, TEKNIK PEMASARAN YANG BERKESAN, MUDAH DIJUAL, MODAL YANG MAMPU MILIK & YANG PENTING UNTUNG BESAR!! "


🔰AGEN / DROPSHIP DIPERLUKAN!!!

🔰AGEN / DROPSHIP DIPERLUKAN!!!

🔰AGEN / DROPSHIP DIPERLUKAN!!!


📌ANDA TERGOLONG DALAM SITUASI NI ?

✍ - Duit gaji tak cukup?
✍ - Sedang mencari side income?
✍ - Mencari produk yang mudah dijual?
✍ - Takut nak mulakan bisnes?
✍ - Takut modal besar?
✍ - Tak tahu nak berniaga apa?
✍ - Tak tahu mahu bermula dari mana?


📌JANGAN RISAU !!!
.
.
👉  Kami nak bagi peluang untuk anda menjadi “AGENT” atau "Dropship" kepada PRODUK MINDA Int3Tree No# 1 di Malaysia.
.
👉 20 ribu unit produk telah habis terjual dalam masa 6 hari sahaja selepas pelancaran di dibuat.
.
👉 Alhamdulillah, Produk Minda Int3Tree ini semakin mendapat permintaan yang sangat tinggi dan kami nak membuka peluang kepada semua untuk menjana pendapatan tambahan bersama kami.
.
👉 Modal? Jgn risau, kami menyediakan pelbagai pakej2 yang mampu milik untuk mendapat harga borong hanya serendah RM 380 untuk agent dan percuma untuk Dropship dan Yang paling penting UNTUNG YANG LUMAYAN. Dah la untung banyak, produk laris pulak tuh..haa..
.
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
🎯KELEBIHAN BERSAMA TEAM INT3TREE🎯
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
.
🔵 Personal Coach Percuma
🔵 Tips dan Teknik Closed Sale secara online dan offline Percuma
🔵 Belajar Teknik FB Ads Pecuma
🔵 Margin Keuntungan yang besar & Produk terlajak laku
🔵 Ada bonus & Insentif utk top Agent
🔵 1 Kawasan Parlimen 1 Agent sahaja
🔵 Group Support Whatsapp & banyak lagi
.
.
👉 Kejap, ada lagi...

.
✔# INT3TREE MEMPUNYAI 13 JUTA BAKAL PELANGGAN
Market kita sangat jelas iaitu 8 juta pelajar yang terdiri dari Sekolah Rendah, menengah dan Universiti serta kanak-kanak yang berumur 3 ke 6 tahun.

✔ Int3tree boleh di makan oleh kanak2 dan pelajar yang berumur 3-22 tahun dan market sangat besar.

✔ anda duduk area mana? cuba kira ada berapa banyak sekolah dan jumlah pelajar?

✔ contoh anda tinggal di Tawau dengan 100 sekolah. Jika 1 sekolah ada 50 pengguna (student biasa 700-1500 dalam 1 sekolah) Keuntungan Bulanan anda boleh mencapai RM 131,000 😱😱 (matematik tidak pernah menipu, itu jika 50 orang jika 100!!)

.
✔ Jangan lepaskan peluang ni kerana misi kami sangat jauh ke hadapan. Tahun ini anda akan lihat int3tree di
#KacaTV
#Billboard
#Surat_Khabar
#Majalah
#mood_republic
#dan_banyak_lagi

.
✔Jadi orang terawal bersama kami untuk membina kejayaan besar. Jangan hanya memerhati tapi lakukan tindakan.









#TERDAPAT 3 BAHAGIAN AGEN

👉1.PLATINUM EGEN 20 kotak RM1300 (SM) dan RM1340 (SS)

👉2. DIAMOND EGEN 10 kotak RM670 (sm),RM690 (ss)

👉3. GOLD EGEN Business 5 kotak RM370 (sm), RM 380 (SS)

🔰setiap pakej berpeluang untuk memenangi beberapa hadiah yang di sediakan oleh HQ

#kereta
#umrah
# biasiswa untuk anak
#barangan kemas
#dan lain2
(mengikut T&S)

🔰harga pasaran yang tertera pada kotak untuk semenanjung adalah RM115 dan sabah sarawak RM120

🔰Apa pun pilihan anda kami akan guide dan akan add masuk ke group whatsapp dan juga group FB private yg mana founder sendiri seringkali live video di sana utk ajar step by step menjadi orang yang berjaya..